Psykoterapeut og stresscoach

FOLK OPSØGER MIG FOR EKSEMPEL FORDI DE:

  • Oplever at glæden er blevet væk og alt er blevet gråt og overskyet, uden at de ved hvorfor?
  • Er blevet ramt af stress, så kroppen siger fra – fyldt af uro og rastløshed.
  • Tumler med relationer og ikke kan få styr på kæresten, kollegaen, chefen, parforholdet eller familien.
  • Står midt i en krise, som en følge af skilsmisse, fyring eller alvorlig sygdom egen eller nærtståendes.
  • Ikke kan få hverdagen tilbage på skinner. Sorgen dominerer og isolerer.
  • Perfektionisme med følgende høje krav til sig selv og omgivelserne.
  • Er ramt af bulemi og kaster jævnligt op – tankerne kredser om mad.
  • Er plaget af angst, i særlige situationer eller som en generel følelse af utryghed og fare.
  • Skærer i sig selv for at dulme intense følelser.

OM AT GÅ I TERAPI

Vi ved i dag, at psykoterapi virker. Det er dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. For eksempel ved vi, at mennesker der gennemgår et psykoterapi-forløb klarer sig bedre end 80 % af dem, der ikke  modtog psykoterapi. Der er med andre ord ingen grund til ikke at være optimistisk omkring din situation. Langt de fleste får det bedre.

De fleste, der har gået i terapi, genkender, at de som alle andre fortsætter med at møde medgang og modgang, men de genkender også, at deres terapi hjalp dem til at nyde medgangen mere og takle modgangen bedre. Det gør en verden til forskel at finde ind til det, der gør, at du kan og tør leve livet – i stedet for blot at overleve.

Du er altid velkommen til at ringe til mig for at høre, om jeg kan hjælpe dig. Hvis din problemstilling ligger uden for min faglighed og kompetencer, kan jeg hjælpe dig med at finde en anden terapeut til dig.

UDVALGTE SPECIALER

STRESS

Stress er ikke en sygdom, men en tilstand af ubalance.  Det er kroppens reaktion på en belastning af anspændthed og ulyst. Det er individuelt, hvad der stresser os, og hvor meget der skal til, før bæret flyder over, og vi bliver stressede.

DEPRESSION

En depression er en pinefuld tilstand, hvor glæden forsvinder og alt bliver gråt. Mange oplever svære selvbebrejdelser, koncentrationsbesvær, skyldfølelse, vanskeligheder med at sove og manglende handlekraft.

ANGST

At være bekymret er helt almindeligt. Det er sundt og naturligt at bekymre sig i kortere perioder. Det hjælper os med at træffe beslutninger. Men nogle mennesker oplever konstant at være bang og bekymrede, og det hæmmer dem.

SORG

Vi sørger, når vi mister nogen eller noget, vi har kær. Sorg er hjemløs kærlighed. Sorg er en naturlig reaktion, der hjælper os med at finde os til rette i en verden uden vores kære. En verden som ved første øjekast kan virke grum og meningsløs. 

Luk menu