Psykoterapeut og stresscoach

DER ER FLERE, DER HAR OPSØGT MIG, FORDI DE:

  • Oplever at glæden er blevet væk og alt er blevet gråt og overskyet, uden at de ved hvorfor?
  • Er blevet ramt af stress, så kroppen siger fra – fyldt af uro og rastløshed.
  • Tumler med relationer og ikke kan få styr på kæresten, parforholdet eller familien.
  • Står midt i en krise, som en følge af skilsmisse, fyring eller alvorlig sygdom egen eller nærtståendes.
  • Ikke kan få hverdagen tilbage på skinner. Sorgen dominerer og isolerer.
  • Perfektionisme med følgende urimeligt høje krav til sig selv eller til omgivelserne.
  • Er ramt af bulemi og kaster jævnligt op – tankerne kredser om mad.
  • Er plaget af angst, i særlige situationer eller som en generel følelse af utryghed og fare.

OM AT GÅ I TERAPI

Vi ved i dag, at psykoterapi virker. Det er dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. For eksempel ved vi, at mennesker der gennemgår et psykoterapi-forløb klarer sig bedre end 80 % af dem, der ikke har modtaget psykoterapi. Der er med andre ord ingen grund til ikke at være optimistisk omkring din situation. Langt de fleste får det bedre.

De fleste, der har gået i terapi, kan genkende, at de som alle andre fortsætter med at møde medgang og modgang i livet, når terapien er slut, men de genkender også, at deres terapi hjalp dem til at nyde medgangen mere og takle modgangen bedre. Det gør en verden til forskel at finde ind til det, der gør, at du kan og tør leve livet – i stedet for at fokusere på blot at overleve.

Du er altid velkommen til at ringe til mig for at høre, om jeg kan hjælpe dig. Hvis din problemstilling ligger uden for mine kompetencer, vil jeg hjælpe dig med at finde en god terapeut til dig.

UDVALGTE SPECIALER

STRESS

Stress er ikke en sygdom, men en tilstand og kroppens reaktion på en belastning karakteriseret af anspændthed og ulyst psykologisk set og høj aktivering af nervesystemets alarmredskab fysiologisk set.

DEPRESSION

En depression er en pinefuld tilstand, hvor glæden forsvinder og alt bliver gråt. Mange oplever svære selvbebrejdelser, koncentrationsbesvær, skyldfølelse, vanskeligheder med at sove og manglende handlekraft.

ANGST

At være bekymret er helt almindeligt. Det er sundt og naturligt at bekymre sig i kortere perioder. Det hjælper dig med at træffe beslutninger. Men nogle mennesker oplever konstant at være bang og bekymrede, og det hæmmer dem.

SORG

Vi sørger, når vi mister nogen eller noget, vi har kær. Sorg er hjemløs kærlighed. Sorg er en naturlig reaktion, der hjælper os med at finde os til rette i en verden uden vores kære, som ved første øjekast kan virke grum og meningsløs. 

SKRIV TIL MIG HER

© Copyright Carit Abrahamsson 2012

Luk menu