PSYKOTERAPEUT OG STRESSCOACH

REFERENCER

De tilbagemeldinger jeg modtager fra mine klienter, kobler ord som nærværende, ærlig og erfaren på min person. Jeg er ydmyg over de flotte ord og oplever dagligt en dyb taknemmelighed over at få lov til at være en del af menneskers liv og udviklingsprocesser.

”Jeg har tidligere haft mange bekymringer og været meget stresset i mit studieliv. Med psykoterapien blev jeg i stand til at gøre de ting jeg ville, nyde tilværelsen og komme igennem semesteret på en positiv måde. Det føltes som en stor frihed, og jeg kunne bestemt ikke have undværet forløbet.”
Louise 24 år
Klient
“Jeg opsøgte Carit efter en lang periode med stress og uro. Hos Carit oplever jeg et frirum, hvor jeg ikke behøver at være stærk eller at holde på mig selv. Jeg har fået modet til at prøve at ændre de ting i mit liv, som ikke fungerer, og jeg har lært, at jeg selv kan dæmpe uroen, når den dukker op, så jeg ikke bliver styret af den, hvilket har været en sejr og en stor befrielse.”
Maria 40 år
Klient
“Carit hjalp mig igennem min depression. Det var svært for mig at acceptere og erkende min situation. Hos Carit fandt jeg modet til at tale om det, som var vanskeligt for mig. Det hjalp, ting faldt på plads og jeg fik håbet igen.”
Frank 56 år
Klient