Psykoterapeut og stresscoach

JEG HAR SÆRLIG ERFARING MED

Stress, depressioner, sorg, cutting, præstationspres, livskriser, selvværd og arbejdsliv. Jeg arbejder altid med fokus på følelser, krop og relationer. Sammen undersøger vi, hvad det er der plager dig, og hvordan det relaterer sig til dine følelser, og  udspiller sig i dine relationer.

UDDANNELSE

Jeg har taget tre år af den fireårige uddannelse til psykoterapeut på Akademiet for Psykoterapi. Det fjerde og afsluttende år har jeg læst på Københavns Gestalt Institut.

Begge institutter er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening og evalueret efter Undervisnings-, Social- og Sundhedsministeriets retningslinjer.

Jeg har suppleret min psykoterapeutuddannelse med et sidefag i psykologi fra Københavns Universitet, og jeg har en kandidatuddannelse i personaleudvikling fra Copenhagen Business School.

Jeg er tilknyttet Gestaltinstituttet som underviser og terapeut. Læs mere her: www.gestaltinstituttet.dk.

Herudover deltager jeg regelmæssigt i efteruddannelse og supervision.

PRIVAT

Jeg er kæreste med Karin gennem 12 år. Sammen har vi to børn. Siden 2012 har jeg arbejdet som selvstændig psykoterapeut sideløbende med mit arbejde som HR-partner for Røde Kors.

Jeg har tidligere være frivillig gennem flere år ved Psykiatrifondens telefonrådgivning og hos KFUM-Spejderne i Danmark.

Jeg er født i 1977.

Luk menu