Psykoterapeut og stresscoach

JEG HAR SÆRLIG ERFARING MED

Stress, depressioner, sorg, cutting, præstationspres, par/famlie, livskriser, selvværd og arbejdsliv.

Jeg arbejder altid med fokus på følelser, krop og relationer. Sammen undersøger vi, hvad det er der plager dig, og hvordan det relaterer sig til dine følelser, som de opleves i kroppen og udspiller sig i dine relationer.

UDDANNELSE

Jeg har taget tre år af den fireårige uddannelse til psykoterapeut på Akademiet for Psykoterapi. Det fjerde og afsluttende år har jeg læst på Københavns Gestalt Institut, hvor jeg i dag er tilknyttet som underviser.

Begge institutter er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening og evalueret efter Undervisnings-, Social- og Sundhedsministeriets retningslinjer.

Jeg har suppleret min psykoterapeutuddannelse med et sidefag i psykologi fra Københavns Universitet, og jeg har en kandidatuddannelse i personaleudvikling fra Copenhagen Business School.

Herudover deltager jeg regelmæssigt i efteruddannelse og supervision

PRIVAT

Jeg er familie far og kæreste med Karin gennem 10 år. Vi har to børn. Jeg har siden 2012 arbejdet som selvstændig psykoterapeut sideløbende med mit arbejde som HR-partner.

Jeg har tidligere være frivillig gennem flere år ved Psykiatrifondens telefonrådgivning og hos KFUM-Spejderne i Danmark.

Jeg er født i 1977.

SKRIV TIL MIG HER

© Copyright Carit Abrahamsson 2012

Luk menu